kontakt oss

Er du usikker på hva som skal gjøres? Vi gir deg et uforpliktende pristilbud du kan vurdere før jobben starter.

Telefon

Åpningstider

Mandag-fredag: 07.30–15.30
Vakttelefon: 755 60 100
Alle dager utenom åpningstid.

Bodin elektriske AS

Dreyfushammarn 11, 8012 Bodø
Org.nr.: 921369158

plutselig krise?

det er vanskelig å planlegge krisene til mellom 7.30-15.30 på hverdager. 

ordinære åpningstider

Mandag–fredag kl. 07.30-15.30.

ofte stilte spørsmål

Jeg har kjøpt min første el-bil. Hva bør jeg tenke på når jeg skal lade bilen hjemme?

Vi anbefaler at alle som skal lade el-bil  monterer en godkjent hjemmelader. Dette gir en tryggere og raskere opplading av bilen sammenlignet med ladekabel som benyttes i vanlig stikkontakt. Vi har god erfaring med montering av hjemmeladere og hjelper deg gjerne med installasjonen.

Jeg har gamle skrusikringer i sikringsskapet. Bør jeg oppgradere?

Gamle skrusikringer reagerer veldig tregt og beskytter ikke mot jordfeil i anlegget. Gamle anlegg er ikke dimensjonert etter dagens bruk og er ofte overbelastet noe som er en påkjenning på ledninger og utstyr. Nye moderne jordfeilautomater er en sikker og svært god oppgradering av det elektriske anlegget. Vær obs på at det noen ganger vil være behov for å supplere med nye kurser etter en slik oppgradering.

Vi skal bytte komfyr til ny moderne koketopp med induksjon og separat stekeovn. Vi har i dag én kontakt i veggen, holder dette?

Induksjonstopper krever mer energi enn gamle komfyrer. I dag er det vanlig med egen kurs til koketopp og egen kurs til stekeovn. Her må dere regne med å oppgradere med ny kurs til stekeovn. Vi anbefaler at dere samtidig monterer komfyrvakt på eksisterende kurs som benyttes til koketopp.

følg oss